Nieuwe ouders

SALTO-school De Klimboom Eindhoven

Rondleiding

Als u overweegt om uw kind op onze school aan te melden, kunt u een afspraak maken voor een rondleiding. U kunt hiervoor telefonisch (040-2112224) of per mail (info@bs-klimboom.nl) een afspraak maken.
Tijdens dit persoonlijke contact informeren we u over de school en vragen we naar de ontwikkeling van uw kind. Op deze manier ontdekken we gezamenlijk of onze school past bij uw kind.

Aanmelden

Zodra u er van overtuigd bent dat De Klimboom de juiste school is voor uw kind en uzelf, vult u het aanmeldformulier in. Als u de keuze heeft gemaakt dat u graag zou willen dat uw kind op onze school onderwijs gaat genieten, meldt u uw kind aan door het aanmeldformulier volledig ingevuld en ondertekend op school in te leveren. Als uw kind drie jaar of ouder is, wordt deze aanmelding direct in behandeling genomen. Bij kinderen die jonger zijn dan drie jaar gebeurt dit niet direct. Wettelijk gezien mogen wij dit pas doen, op het moment dat een kind de leeftijd van 3 jaar heeft bereikt. Uw aanmelding wordt in dit geval beschouwd als een vooraanmelding. Vanaf het moment dat uw kind drie jaar is geworden, wordt de vooraanmelding automatisch in behandeling genomen als een definitieve aanmelding. U hoeft hiervoor als ouder geen nadere actie te ondernemen..