Inschrijven Marathon Eindhoven: Mini Marathon en City Run

Hoi sportieve leerlingen en ouders,

Vorige week is er een berichtje uitgegaan om in te schrijven voor de Marathon.
Omdat we hopen op nog veel meer inschrijvingen, is de inschrijftermijn verlengd tot en met aanstaande vrijdag 17 september.

Hopelijk lopen we met zoveel mogelijk ouders en kinderen van De KLimboom mee tijdens dit leuke evenement. Marathon Eindhoven 

Twee jaar geleden was de laatste keer dat we mee konden doen, maar zoals het er nu uitziet, gaat het evenement dit jaar wel gewoon door! 

Op zondag 10 oktober lopen we met school mee met de Cityrun (5 km) en de Mini Marathon (1,6 km) en natuurlijk vinden we het leuk als er zoveel mogelijk ouders en kinderen meelopen.  

Let op, de inschrijving gaat anders dan je misschien van ons wel gewend bent. Hieronder staat precies beschreven hoe het in zijn werk gaat. 

Er zijn twee opties: 

Je kunt (samen met je gezin) meedoen aan de Mini Marathon of aan de City Run: 

De Mini Marathon is 1,6 kmDeelname is vanaf 4 jaar. Kosten zijn 4,50 euro p.p. 

De City Run is 5 km. Deelname is vanaf 8 jaar. Kosten zijn 6 euro p.p.  

 

Aanmelden  

Jullie kunnen jezelf aanmelden voor de Mini Marathon of de City Run via onderstaande link: https://registration.mylaps.com/marathon-eindhoven/register 

- Klik op: doe mee aan een team 

- Klik op: welke afstand dat je mee wilt doen, City Run 5 km scholen/verenigingen of Mini Marathon scholen/verenigingen;  

- Vink de twee vakjes onder Aanvaarding van risico en privacybeleid aan en klik op algemene voorwaarden accepteren;  

- Zoek je team door bij Team Naam SALTO-school De Klimboom in te vullen vervolgens op zoeken te klikken;  

- Selecteer het team door het bolletje onder selecteren aan te klikken;  

- Vul bij wachtwoord Klimboom1 in en klik op doorgaan met inschrijven;  

- Vul je eigen gegevens in en klik op doorgaan met inschrijven;  

- Klik vervolgens weer op doorgaan met inschrijven, tenzij je eerst iets wilt sponsoren;  

- Klik daarna op ga verder en je inschrijving zal bevestigd worden;  

- Geef het geld gepast mee in een dichte envelop met daarop de namen wie er mee doen en welke groep aan je zoon/dochter en lever het in bij juf Linda of de eigen leerkracht. Mochten er geen plekken meer vrij zijn, dan geef mij (juf Lindaeventmanager@bs-klimboom.nl) een seintje dan kan ik meer plekken bij kopen.  

-Let op: inschrijven kan tot en met vrijdag 17 september : vergeet niet het geld in te leveren bij de leerkracht. Maandag 20 september gaan we al het geld verzamelen, dus dan moet het binnen zijn .  Hierna is het niet meer mogelijk om je in te schrijven bij het team. Heb je vragen of lukt het niet met de inschrijving? Contact via de schoolapp naar mij of via: eventmanager@bs-klimboom.nl  

 

Let op: ouders moeten zich ook inschrijven! 

 

Meer informatie  

In de week van 27 september a.s. informeer ik iedereen via de schoolapp over het ophalen (en terugbrengen) van de T-shirts, we lopen namelijk allemaal in een mooi paars schoolshirt. In die brief staat ook informatie over de rugnummerstijden en de plek waar we met de school verzamelen.  

 

Voorbereidingen  

Tijdens de gymlessen besteden wij aandacht aan de marathon. Maar het is ook goed om zelf te lopen, zodat je weet of je nog meer moet trainen. Wij hebben er zin in en wensen jullie veel succes met voorbereiden.  

 

 

Veel sportieve groetjes, 

 

Juf Linda 

Eventmanager