Inschrijven Marathon Eindhoven

Hallo sportvriendjes en vriendinnetjes van De Klimboom,

Vind jij het leuk om samen met 8500 andere deelnemers (waaronder natuurlijk kinderen en ouders van de Klimboom) te rennen en hiervoor ook nog eens een gave medaille te krijgen? Doe dan nu mee aan de AON City run of de Chiquita Mini Marathon op zondag 13 oktober in Eindhoven!

AON City run
De route van 5 kilometer loopt dwars door het centrum van Eindhoven en finisht net als de hele en halve marathon op de Vestdijk. De startlocatie is om 9.45 uur aan de Geldropseweg. Deelnemers moeten 8 jaar of ouder zijn!

Chiquita Mini Marathon
Deze mini marathon heeft een route van 1 mijl (1,6 kilometer). De startlocatie is om 11.15 uur op het 18 Septemberplein. Deelnemers moeten 4 jaar of ouder zijn!

Hoe kan ik meedoen?
Inschrijven kan op woensdag 11 september  om 12.30 uur en op vrijdag 13 september om 15.00 uur naast het directiekantoor.
Deelname aan de AON City run bedraagt € 6,00. Deelname aan de Chiquita Mini Marathon bedraagt € 4,00. Graag gepast en ter plekke betalen.

We willen ook graag dat er een aantal ouders meelopen. Zij moeten zich ook opgeven.
Dit jaar zullen er (waarschijnlijk) geen leerkrachten meelopen, i.v.m. afwezigheid door een buitenlandse cursus.

Meer informatie krijg je nog wanneer je bent ingeschreven.

Wij hopen dat er een heleboel kinderen mee zullen doen met dit gave evenement!

Sportieve groetjes,

Linda Jansen-Tops