Inschrijven Eindhovense schoolzwem Clinic en Marathon Eindhoven

Hallo sportieve kinderen van De Klimboom, 

 

Er staan binnenkort al twee leuke sportieve activiteiten op de planning:  

De Marathon Eindhoven, met de Cityrun (5 km) en de Mini Marathon (1,6 km) en een Eindhovense schoolzwem Clinic. 

 

Vind je het leuk om mee te doen? Lees dan verder! 

De Eindhovense schoolzwem Clinic 

Beste zwemliefhebbers, 

Goed nieuws! PSV Zwemmen is al bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe editie van de Eindhovense Schoolzwemkampioenschappen (ESZK) in 2022. Door de maatregelen rondom corona, hebben we zowel in 2020 als 2021 het ESZK moeten annuleren. Daarom zijn we nu blij om te melden dat we niet alleen in 2022 een ESZK voor jullie gaan organiseren, maar ook tijdens de Nationale Sportweek een zwemevenement voor jullie in petto hebben. 

Op woensdagmiddag 22 september 2021 vindt de ESZC plaats: de Eindhovense Schoolzwem Clinics. Alle basisschoolleerlingen (met minimaal zwemdiploma B) zijn welkom om hun zwemtechniek te verbeteren, onder leiding van niemand minder dan Arjan Knipping, WK-finalist en Olympisch deelnemer op de 400m wisselslag. De wisselslag is een afstand waarin alle slagen (vlinderslag, rugslag, schoolslag en borstcrawl) aan bod komen, dus Arjan kan jullie letterlijk alles leren over zwemmen!We organiseren twee clinics van circa 45 minuten, de eerste begint om 13.30 uur en de tweede om 14.15 uur. 

Wil jij er ook bij zijn? Ga dan nu naar www.psvzwemmen.nl/eszk en geef je op! 

Aanmelden is mogelijk t/m zondag 19 september (maar let op, vol = vol). Deelnemers ontvangen op maandag 20 september een email met meer informatie, onder andere over de dan geldende corona maatregelen. Zoals het er nu uit ziet kunnen ouders vanaf de tribune mee kijken. 

Dus, wil jij nog graag een paar tips en tricks krijgen om nog beter te zwemmen op het ESZK volgend jaar? Meld je dan snel aan! 

Met sportieve groet, 

Martin Teley voorzitter PSV Zwemmen ESZK@psvzwemmen.nl 

PS. Let op! Dit is een buitenschoolse activiteit die kinderen op eigen gelegenheid met ouders kunnen bezoeken. De inschrijving gaat NIET via school, maar moet rechtsreeks gebeuren. Bij eventuele vragen kun je terecht bij bovenstaand mailadres. 

Marathon Eindhoven 

Twee jaar geleden was de laatste keer dat we mee konden doen, maar zoals het er nu uitziet, gaat het evenement dit jaar wel gewoon door! 

Op zondag 10 oktober lopen we met school mee met de Cityrun (5 km) en de Mini Marathon (1,6 km) en natuurlijk vinden we het leuk als er zoveel mogelijk ouders en kinderen meelopen.  

Let op, de inschrijving gaat anders dan je misschien van ons wel gewend bent. Hieronder staat precies beschreven hoe het in zijn werk gaat. 

Er zijn twee opties: 

Je kunt (samen met je gezin) meedoen aan de Mini Marathon of aan de City Run: 

De Mini Marathon is 1,6 kmDeelname is vanaf 4 jaar. Kosten zijn 4,50 euro p.p. 

De City Run is 5 km. Deelname is vanaf 8 jaar. Kosten zijn 6 euro p.p.  

 

Aanmelden  

Jullie kunnen jezelf aanmelden voor de Mini Marathon of de City Run via onderstaande link: https://registration.mylaps.com/marathon-eindhoven/register 

- Klik op: doe mee aan een team 

- Klik op: welke afstand dat je mee wilt doen, City Run 5 km scholen/verenigingen of Mini Marathon scholen/verenigingen;  

- Vink de twee vakjes onder Aanvaarding van risico en privacybeleid aan en klik op algemene voorwaarden accepteren;  

- Zoek je team door bij Team Naam SALTO-school De Klimboom in te vullen vervolgens op zoeken te klikken;  

- Selecteer het team door het bolletje onder selecteren aan te klikken;  

- Vul bij wachtwoord Klimboom1 in en klik op doorgaan met inschrijven;  

- Vul je eigen gegevens in en klik op doorgaan met inschrijven;  

- Klik vervolgens weer op doorgaan met inschrijven, tenzij je eerst iets wilt sponsoren;  

- Klik daarna op ga verder en je inschrijving zal bevestigd worden;  

- Geef het geld gepast mee in een dichte envelop met daarop de namen wie er mee doen en welke groep aan je zoon/dochter en lever het in bij juf Linda of de eigen leerkracht. Mochten er geen plekken meer vrij zijn, dan geef mij (juf Lindaeventmanager@bs-klimboom.nl) een seintje dan kan ik meer plekken bij kopen.  

-Let op: inschrijven kan tot en met woensdag 15 september (ook het geld moet dan binnen zijn), hierna is het niet meer mogelijk om je in te schrijven bij het team. Heb je vragen of lukt het niet met de inschrijving? Contact via de schoolapp naar mij of via: eventmanager@bs-klimboom.nl  

 

Let op: ouders moeten zich ook inschrijven! 

 

Meer informatie  

In de week van 27 september a.s. informeer ik iedereen via de schoolapp over het ophalen (en terugbrengen) van de T-shirts, we lopen namelijk allemaal in een mooi paars schoolshirt. In die brief staat ook informatie over de rugnummerstijden en de plek waar we met de school verzamelen.  

 

Voorbereidingen  

Tijdens de gymlessen besteden wij aandacht aan de marathon. Maar het is ook goed om zelf te lopen, zodat je weet of je nog meer moet trainen. Wij hebben er zin in en wensen jullie veel succes met voorbereiden.  

 

 

Veel sportieve groetjes, 

 

Juf Linda 

Eventmanager